SOLUTION: GEOL 103 Ashford University Rivers and Deltas Lab

[ad_1]

Attached.

Geol 103

Lab 23 Rivers and Deltas

For this lab downimpute and apprehendn the kmz polish from Blackboard in Google Earth. Here,
you procure be traveling encircling the globe examining contrariant large stream and delta features.
Each subsidence is named in the Lab 23 Streams kmz polish and has a corresponding
subsidence in Google Earth and a blur in this instrument.
PLEASE HIGHLIGHT YOUR ANSWERS OR USE A DIFFERENT COLOR TO
ANSWER QUESTIONS-THANK YOU!

Part 1: Drainage Patterns
For these subsidences frame apprehending to zoom in and out so you can over amply see streams
and places where easy insinuate has eroded the fix to educe the drainage specimen.
Location: Mount Saint Helens, USA
1. What sign of drainage specimen is represented?
Ans: Radial
2. How do you apprehend? (Describe the specimen)
Ans: The streams coruscate from a mediate haughty point
Location: Northern Pennsylvania
3. What sign of drainage specimen is represented?
Ans: Dendritic
4. How do you apprehend?
Ans: Streams easy to all directions from a niggardly source
Location: Loktak Lake, India
5. What sign of drainage specimen is represented?
Ans: Trellis
6. How do you apprehend?
Ans: The drainage has numerous tributaries that issue from a ocean stream
Location: Southern California
7. What sign of drainage specimen is represented?
Ans: Dendritic
8. How do you apprehend?
Ans: Streams progress similar to all directions
Location: Mediate Pennsylvania
9. What sign of drainage specimen is represented?
Ans: Rectangular
10. How do you apprehend?
Ans: The smaller tributaries from direct determination connections to the ocean stream
Location: Angola
11. What sign of drainage specimen is represented?
Ans: Trellis

Geol 103

Lab 23 Rivers and Deltas

12. How do you apprehend?
Ans: Streams progress similar in all directions
Location: Quebec, Canada
13. What sign of drainage specimen is represented?
Ans: Parallel
14. How do you apprehend?
Ans: The progress of the streams is alongside each other
Location: Richat Edifice (Eye of the Sahara), Mauritania
15. What sign of drainage specimen is represented? (definitely zoom in)
Ans: Dendritic
16. How do you apprehend?
Ans: Streams progress in all directions from the ocean stream

Part 2: Tool Types
For these subsidences frame apprehending to zoom in and out so you can over amply see the
stream and large stream tools.
Location: Tool 1
17. What sign of tool is this?
Ans: A large stream
18. How do you apprehend?
Ans: The edifice has one ocean parent that distributes to other smaller ones
towards the end.
Location: Tool 2
19. Wha...

15 Million Students Helped!

Sign up to survey the generous answer


[ad_2]
Source conjoin